Hurkens Transport & Expeditie

Wouddijk 8
3238 LG Zwartewaal
tel. 0181 - 66 45 66
info@hurkenstransport.nl

Contact

Transport

Transport

Door de jaren heen is de vraag naar het vervoeren van zeecontainers sterk gegroeid. Hierdoor hebben wij een specialisatie opgebouwd in het vervoeren van zeecontainers in diverse soorten en maten. Door de diversiteit aan werkzaamheden hebben wij verschillende teams met hun eigen specialismen gerealiseerd. Denk hierbij aan speciale chauffeurs geschikt voor regionale vervoersopdrachten en chauffeurs die graag de internationale opdrachten uitvoeren. Hierdoor wordt uw opdracht met veel zorg en plezier uitgevoerd.

Ook is gezien de vraag van onze opdrachtgevers, onze dienstverlening de afgelopen jaren mede uitgegroeid tot het vervoeren van andersoortig transport, waardoor wij een all-round partner voor onze opdrachtgevers kunnen zijn. Hiertoe beschikken wij o.a. over trailers welke geschikt zijn voor pallet-/stukgoedvervoer.


 

Activiteiten

Uit de wens van onze klanten is de vraag ontstaan om de goederen bij ons te lossen. Wij beschikken over alle mogelijkheden om uw goederen op te slaan, door te distribueren en /of naar wens te pallettiseren en/of te sealen.

Kortom, Hurkens Transport & Expeditie zorgt voor een vlekkeloze afwikkeling van elke transportwens!!