Hurkens Transport & Expeditie

Wouddijk 8
3238 LG Zwartewaal
tel. 0181 - 66 45 66
info@hurkenstransport.nl

Contact

Transport

Over ons

Hurkens Transport & Expeditie is gestart in 1993 als eenmansbedrijf. Na een periode van gestage groei, is Hurkens Transport thans een dynamisch en veelzijdig transportbedrijf.

Met circa 40 auto's en een team van enthousiaste en geroutineerde medewerkers, verzorgen wij dagelijks de vervoerswensen van onze opdrachtgevers. Dagelijks sturen wij tevens 20 auto's aan via onze vestiging in Antwerpen: Container Concept Dynamics bvba. Als gevolg van onze persoonlijke benadering, waarbij flexibiliteit, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, hebben wij door de jaren heen een trouw relatiebestand opgebouwd.

Hoewel wij reeds jaren gespecialiseerd zijn in het vervoer van zeecontainers, is, gezien de vraag van onze opdrachtgevers, onze dienstverlening de afgelopen jaren verder uitgebreid en maken wij gebruik van diverse modaliteiten, waardoor wij een all-round partner voor onze opdrachtgevers kunnen zijn.

 

Activiteiten

Tevens beschikken wij over opslagruimte en laad-en-los-faciliteiten voor uw goederen, alsmede de mogelijkheid de distributie hiervan te kunnen verzorgen.

Wij vervoeren uw lading naar elke gewenste bestemming, dus zowel transport binnen het Rotterdams havengebied als transport over langere afstand binnen Europa. Een deel van ons wagenpark is eveneens voorzien van ADR-uitrusting.

Kortom, Hurkens Transport & Expeditie zorgt voor een vlekkeloze afwikkeling van elke transportwens !!